Enschedesestraat 43K, 7551EJ, Hengelo (+31)639398128 rene@lifeplanningvoorjou.nl

Eenheid

Werken aan eenheid doen we samen. Samen maakt sterker. Samen is een betere toekomst. Voor jou, voor mij voor iedereen. Life Planning is een proces om mensen dichter bij zichzelf te laten komen. Om mensen de dingen te laten doen die ze zelf graag willen. Ook nog eens vol passie en overgave. Als mensen op die manier hun leven leiden draagt dat altijd bij aan een betere samenleving. Een samenleving waarin iedereen de bijdrage doet die er toe doet. Vooral passend bij de eigen ambitie. Op deze pagina over eenheid, vind je een aantal ondernemingen, organisaties en goede doelen. Zij dragen vanuit hun passie en bevlogenheid bij aan een betere samenleving. Heel graag nodig ik je uit er eens een kijkje te nemen. 

The Kinder Institute De grondlegger van het EVOKE proces George Kinder.

Vereniging Life Planners Nederland De Vereniging waar Life Planners samenkomen om elkaar te inspireren en elkaar betere life planners maken.

Louis Vollebregt Means in Progress Dé opleiders in Nederland op het gebied van Life Planning. Life Planning van het allerhoogste niveau.

Thomorrow Life Planner, Financieel expert, uitmuntend zanger en opleider voor het Kinder Institute.

Wientjes Advies Life Planner, Financieel expert en bevlogen mens en klanten die haar al tientallen jaren trouw volgen.

Zeg maar Huug! Life Planner, Financieel expert en voormalig topsporter. Huug streeft altijd naar perfectie.

Triangel Groep Life Planner, een onderneming die Life Planning ademt en een prachtige verteller en luisteraar.

WARCHILD Een pracht organisatie die zich inzet voor een beter leven van honderdduizenden kinderen in oorlog.

United Economy  Een duurzaam handelsnetwerk. Door de kracht van dit netwerk én de circulaire munt versterken we onze economie en elkaar!